Neto canviarà la porteria del València per la del Barça

Neto, un nou porter suplent per estar a l'ombra de Ter Stegen

A punt de fer 30 anys, el brasiler arribarà amb la condició de porter titular de l'equip xe i sabent que a l'equip blaugrana serà el suplent de Ter Stegen
Laura Brugués Actualitzat

El traspàs de Jasper Cillessen al València comportarà l'arribada de Noberto Murara Neto al Barça. El brasiler es convertirà en l'ombra de Ter Stegen. El canvi de cromos amb el València provocarà que el Barça tingui un porter nou, que arribarà, això sí, amb un paper secundari. Neto ha estat titular en les dues temporades que ha jugat a Mestalla, però les seves desavinences amb Marcelino, l'entrenador del València, han acabat provocant la seva sortida del club.

A punt de fer 30 anys, el brasiler arribarà amb la condició de porter titular de l'equip xe i sabent que a l'equip blaugrana serà el suplent de Ter Stegen. Una situació que no és nova per a ell, perquè en els dos anys que va estar a la Juventus va ser el suplent de Buffon. Més minuts va tenir abans a la Fiorentina, on va estar quatre temporades. Neto ha desenvolupat la major part de la seva carrera a Itàlia, on va arribar amb 22 anys, i se l'ha vist poc al Brasil. Amb la "canarinha", la seva participació es redueix a un amistós.

Fora dels terrenys de joc, Neto ha demostrat habilitats amb els animals a l'oceanogràfic de València. Al Barça ja poden anar pensant alguna activitat d'oci per sorprendre'l.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut