João Víctor Alves Sena, Neguinho, jugant amb el Mallorca Palma Futsal contra el Barça, la temporada passada
João Víctor Alves Sena va ser escollit millor tanca de la temporada passada al Brasil (FC Barcelona)
Futbol sala

El Barça incorpora Neguinho i es reserva una opció de repesca per al mercat d'hivern

El tanca brasiler signa per quatre temporades, però jugarà cedit al Mallorca Palma Futsal fins al 30 de juny del 2025. En cas d'emergència, Neguinho abandonaria el Palma per jugar al Palau a mitja temporada

Xavi LorenteActualitzat

Operació d'enginyeria esportiva i financera. El director esportiu del Barça, Jordi Torras, continua movent-se amb habilitat per fer el relleu generacional de l'equip. L'explosió del tanca internacional brasiler del Palma, João Victor Alves Sena, Neguinho, no va passar desapercebuda a l'aparador del futbol sala mundial. Un crac de tan sols 24 anys amb un talent indiscutible en una posició vital en la construcció del joc de l'equip. Poderosos clubs de Portugal, Rússia o el Kazakhstan van interessar-se ràpidament per la seva incorporació, però el Barça es va avançar i va aconseguir arribar a un pacte amb el jugador i el club balear.

Neguinho, amb contracte fins al 2025 amb el bicampió d'Europa, va donar el sí al conjunt blaugrana amb la condició de quedar-se un any cedit a les Illes i aterrar al Palau Blaugrana la temporada 2025/26. La seva altíssima clàusula de rescissió i l'estructura de la plantilla feia molt complicat portar-lo ara. El Barça ha pagat una part assumible de la seva clàusula per assegurar-se el seu fitxatge per a l'any que ve. Al mateix temps, l'equip barcelonista ha inclòs en l'operació una opció de repesca per al mercat d'hivern.

De moment, Neguinho, que ha firmat amb el Barça fins al 2028, jugarà al Palma com a cedit fins al 30 de juny, però en cas d'emergència per lesions o altres greus contratemps el Barça podria recuperar-lo per disputar la segona part de la temporada. En una campanya amb un Mundial pel mig i amb jugadors encara convalescents de lesions de llarga durada, la cúpula esportiva blaugrana es guarda aquest as sota la màniga per al gener.

Neguinho, aposta de futur

João Víctor Alves Sena, Neguinho, va començar la temporada passada a les files de l'Atlântico del Brasil. Allà va fer 18 gols en 26 partits i va marcar dos gols contra el Barça en la final de la UEFA Futsal Champions League, i després va fitxar pel Mallorca Palma Futsal, on va jugar els últims quatre mesos de la temporada.

Amb les seves actuacions sobre el parquet, Neguinho va ser escollit millor tanca de la temporada al Brasil i, a part, del Mallorca Palma Futsal.

El club blaugrana el veu com una aposta de futur i l'incorpora per quatre temporades. Jugarà cedit al Mallorca Palma Futsal fins al 30 de juny del 2025, però amb la condició que el Barça podria recuperar-lo per disputar la segona part de la temporada.

 

 

Anar al contingut