Robert Lewandowski, abans del partit contra el Girona
Barça

"Una reunió per decidir el futur de Lewandowski? Això és una bestiesa!"

Pini Zahavi, representant del polonès, nega qualsevol intenció del jugador de moure's de Barcelona

Redacció Esport3Actualitzat

Com ha passat els últims estius, el Barça ha de configurar la plantilla per a la pròxima temporada tenint en compte que haurà d'alleugerir la massa salarial per complir amb les peticions de LaLiga. Això fa que es posi en qüestió la continuïtat d'alguns dels jugadors més ben pagats. entre ells hi ha Robert Lewandowski, que té previst un increment important de fitxa en la que serà la seva tercera temporada de blaugrana, segons el que va firmar l'estiu del 2022.

Però aquesta opció ha estat negada de forma contundent pel seu representant, Pini Zahavi, en declaracions al mitjà polonès:

"Una reunió per decidir el futur de Lewandowski? Això és una bestiesa!"

El Barça vol fer una renovació a la plantilla i per això haurà no només d'alliberar massa salarial, sinó també mirar de traspassar algun dels jugadors que tinguin més cartell.

Lewandowski és una icona del futbol mundial i, als 35 anys, podria tenir mercat a la Lliga saudita. Però el polonès sempre ha reiterat, per activa i per passiva, que es troba molt a gust a Barcelona i que no té intenció de moure's.

L'exatacant del Bayern de Munic va ser clau per la consecució de la Lliga la temporada passada amb 23 gols  en el campionat -i 33 entre totes les competicions-, però en aquesta campanya el seu rendiment està sent menor tot i haver millorat les últimes setmanes. El 9 blaugrana acredita actualment 17 gols a la Lliga i 24 en total.  

 

ARXIVAT A:
Lewandowski
Anar al contingut