Neeskens, el cognom més futboler del Terrassa

John Neeskens, fill del mític futbolista de l'Ajax, el Barça i la Taronja Mecànica, és avui un dels puntals de l'equip egarenc
Lluís Cervelló Torres Actualitzat
TEMA:
Esports

En l'alineació del Terrassa FC hi ressalta per damunt de la resta un cognom especial. John Neeskens, nascut el 17 de novembre de 1993, és fill de Johan Neeskens, futbolista que va ser campió d'Europa amb l'Ajax, va guanyar una Copa del Rei i una Recopa d'Europa amb el Barça i va formar part de la selecció de Països Baixos subcampiona del món, coneguda com la taronja mecànica, al costat de Johan Cruyff.

La trajectòria futbolística d'en John ha estat ben diferent de la del seu pare. Es va formar a la Damm, va marxar a l'escola del Vila-real i ha passat per uns quants clubs catalans: Sant Andreu, Badalona, Gavà, Santboià, Prat, Lleida i Terrassa.

Els Neeskens, pare i fill

"No vaig veure jugar el meu pare, perquè quan vaig néixer ja s'havia retirat. Però recordo molt la seva etapa d'entrenador quan jo era petit. Especialment quan va ser segon de Frank Rijkaard al Barça."

"Després de l'escola intentava anar a veure els entrenaments i a vegades podia entrar al vestidor. Veure Eto'o, Messi, Ronaldinho...va ser una cosa impactant per un nen que volia ser futbolista. En guardo un gran record."

"La  Copa del Rei és una gran oportunitat per a nosaltres. Ja vam fer un gran partit contra l'Albacete i ara esperem fer el mateix contra un gran equip de Primera Divisió com l'Alabès."

 

També va jugar en dues etapes als Estats Units, on va vestir la samarreta del New York Cosmos, club on també havia jugat el seu pare i on va coincidir amb futbolistes com Raúl González o Marcos Senna.

ARXIVAT A:
Esports
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut