Navarro, "sorprès" amb Mirotic: "Quan tot s'acabi donarem explicacions"

El Barça confia que el jugador competirà amb normalitat a la final de l'ACB i s'emplaça a explicar la situació un cop s'acabi la temporada
Redacció Esport3 Actualitzat

Mikola Mirotic serà el centre de les mirades aquest divendres a la final de la Lliga ACB de bàsquet, en el primer partit entre el Barça i el Madrid, al Palau Blaugrana. La sèrie ve marcada, indubtablement, per la decisió del Barça de no comptar amb el jugador montenegrí la temporada que ve, tot i quedar-li dos anys de contracte. Després de la reacció de Mirotic, dolgut amb el club, el director tècnic del Barça, Juan Carlos Navarro, s'ha pronunciat sobre l'actitud del jugador:

"Estic sorprès amb les declaracions del Nikola. No teníem ni idea que ho faria."

El de Montenegro va acusar el Barça de mentir i es queixa que no li han donat opció de negociar. Que s'ho ha trobat tot fet. Una situació que el Barça desmenteix, ja que asseguren que es van reunir amb el jugador per tractar una rebaixa salarial.

"Després explicarem tota la situació, com ha anat tot, tot els timings. És una decisió que hem pres, que ell ja sabia fa temps, però se'n parlarà quan s'acabi tot", ha dit Navarro en declaracions a Barça TV

El Barça, doncs, vol centrar-se en la final de l'ACB i ajorna les explicacions sobre el cas Mirotic. Navarro ha dit que estan en "una gran final", on han treballat molt i on Mirotic també ha fet "uns bons play-offs".

"Esperem que estigui amb tot l'equip per ajudar-nos de cara a aquesta final."

Mirotic se n'anirà quan s'acabi la temporada i, per tant, les finals contra el Madrid seran els últims partits que jugarà com a blaugrana. El primer, aquest vespre al Palau.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut