El president del PSG, Nasser Al-Khelaifi, amb el director esportiu, Leonardo de Araujo (Reuters)

Nasser Al-Khelaïfi carrega contra el Madrid: "Gairebé no tenim relació"

El president del PSG ha criticat el Reial Madrid en la prèvia del partit de la Lliga de Campions
Redacció Esport3 Actualitzat

El president del París Saint-Germain, Nasser Al-Khelaifi, i el president del Reial Madrid, Florentino Pérez, han dinat junts aquest dimarts, abans del partit de vuitens de la Lliga de Campions, però la relació entre els dos no passa pel millor moment. De fet, al cap d'unes hores, el dirigent qatarià ha carregat contra el Reial Madrid en la prèvia del matx:

"No ho amagaré, gairebé no tenim relació amb el Reial Madrid. No vull ni recordar el que va passar. Jo crec en el futbol accessible per als clubs petits i ells no pensen el mateix."

Els dos clubs discrepen sobre quin ha de ser el futur del futbol europeu. Pérez ha impulsat el projecte de la Superlliga, mentre Al-Khelaifi prefereix continuar sota el paraigua de la UEFA. Si amb això no n'hi hagués prou, tots dos competeixen també per Kyllian Mbappé. El Reial Madrid i el PSG no són els millors amics ara mateix.

Pressió parisenca a l'àrbitre

Al-Khelaifi ha escalfat el partit en la prèvia i ha posat més llenya al foc durant el descans. Segons la Cadena SER, el president del PSG i el director esportiu, Leonardo, han anat a buscar l'àrbitre per cridar-lo i posar-li pressió durant el descans, amb molt males formes. 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut