Nairo Quintana ha acabat la segona etapa de la Volta a Burgos ple de ferides (EFE)

Quintana, masegat: provoca una gran caiguda i acaba l'etapa molt tocat a Burgos

Tres ciclistes han hagut d'abandonar a causa de l'incident, en una jornada que ha acabat amb el segon lloc del català Roger Adrià
Redacció Esport3 Actualitzat

El colombià Nairo Quintana ha viscut un dur revés en la seva preparació de la Vuelta. El ciclista del Movistar, que ja havia patit una fractura en la seva última aparició competitiva, en la Volta a Suïssa, ha perdut el control durant la segona etapa de la Volta a Burgos, entre Villasana de Mena i Ojo Guareña, tot provocant una gran caiguda.

S'hi han vist afectats, a més del mateix Quintana, Tao Geoghegan Hart (Lidl Trek), James Shawn (EF Education), i Miká Heming i Marius Mayrhofer (Tudor). Només han pogut seguir en cursa aquest últim corredor i el colombià del Movistar, que ha perdut gairebé nou minuts i mig a causa de les ferides. La seva evolució marcarà la possible continuïtat en la cursa, que aquest dimecres viurà la jornada reina amb l'arribada a Lagunas de Neila.

Roger Adrià, segon de l'etapa

La segona etapa l'ha guanyat a l'esprint l'australià Caleb Ewan (Jayco Alula), que amb aquest triomf ha relegat a la segona posició de la general a Pavel Bittner (DSM). El segon lloc a la meta d' Ojo Guareña ha estat per al corredor català del Red Bull-Bora Roger Adrià, que s'ha situat provisionalment quart en la lluita pel mallot morat de líder.  

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut