Nadal i Federer es tornaran a veure les cares a Roland Garros vuit anys després

El mallorquí ha derrotat el suís en 23 dels 38 partits que han disputat i especialment el domini de Nadal augmenta a Roland Garros amb cinc victòries en cinc precedents a la terra batuda de París
Francesc Sòria Actualitzat
TEMA:
Rafa Nadal

Rafael Nadal i Roger Federer tornaran a protagonitzar un clàssic del tenis que no es veu a Roland Garros des de fa 8 anys. Amics dins i fora de la pista. Nadal i Federer s'han abraçat, però les victòries d'un sobre l'altre també han fet vessar llàgrimes. De fet, Federer, l'home rècord amb 20 títols de Grand Slam, té en Nadal una pedra a la sabata. El mallorquí l'ha derrotat en 23 dels 38 partits que han disputat. Especialment, el domini de Nadal augmenta a Roland Garros. 5 precedents, 5 victòries de Nadal en 4 finals i una semifinal. La darrera, la final del 2011, amb victòria del balear en 4 sets.

Vuit anys després, Nadal i Federer, amb permís de Djokovic, segueixen fulminant generacions de tenistes. Els Nadal-Federer s'han convertit en història de l'esport. Quan tothom els jubilava, han ressuscitat, i també la seva rivalitat. Però Federer acumula 5 victòries consecutives en duels directes i vol seguir aquesta ratxa a París, on no havia jugat els últims 4 anys.

Dotzena semifinal per a Nadal, que busca el seu dotzè Roland Garros. Federer només ha aixecat aquest trofeu una vegada, el 2009. Per això plorava d'alegria. Passi el que passi, les seves carreres són per somriure... i molt! 

ARXIVAT A:
Rafa Nadal
NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut