Nadal i Federer es classifiquen per als quarts del Roland Garros després de guanyar Londero i Mayer

Aquesta és la victòria número 90 de Nadal a París; El suís ha derrotat l'argentí Leo Mayer en tres sets i arriba a quarts sense cedir cap set
Actualitzat
TEMA:
Rafa Nadal

Victòria 90 de Rafa Nadal a París. El manacorí ha guanyat l'argentí Juan Ignacio Londero per 6-2, 6-3 i 6-3 en dues hores i 13 minuts. Nadal, que persegueix aixecar la dotzena Copa de Roland Garros, una xifra que cap altre tennista ha aconseguit abans en cap gran, s'ha classificat per als quarts a París per dotzena vegada en la seva carrera i s'enfrontarà contra el guanyador del duel entre el japonès Kei Nishikori i el francès Benoit Paire.
 

Clara victòria de Federer

El tenista suís Roger Federer s'ha imposat amb claredat a l'argentí Leonardo Mayer en els vuitens de final de Roland Garros, 6-2, 6-3 i 6-3 en 1 hora i 42 minuts, per classificar-per dotzena vegada per als quarts de final del torneig.

Roger Federer arriba a quarts de Roland Garros sense cedir cap set, i sotmetent a Mayer abans de la cita amb el guanyador del partit Tsitsipas-Wawrinka. El suís, a més, s'ha convertit amb aquesta victòria en el tercer professional més veterà que arriba als quarts de final després el nord-americà Pancho Gonzales (40 el 1968) i l'hongarès Istvan Gulyas (39 el 1971)

ARXIVAT A:
Rafa Nadal
NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut