Nadal i Federer es veuran les cares a les semifinals de Roland Garros (EFE)
Roland Garros

Nadal derrota Nishikori i jugarà el clàssic contra Federer a les semis de Roland Garros

El manacorí només ha cedit 5 jocs contra Nishikori en els quarts de final. Mentrestant, Federer ha guanyat el derbi suís contra Wawrinka.

Francesc SòriaActualitzat

S'han complert els pronòstics i Rafael Nadal no ha tingut cap problema per a classificar-se per a les semifinals del "seu" Grand Slam. I això que el seu rival, en els quarts de final a París, era Kei Nishikori, doble campió a Barcelona, entre d'altres. Però el japonès arribava a la Philippe Chatrier molt tocat físicament i, en cap moment, ha plantat cara al número 2 del món.

Nadal s'ha imposat en menys de dues hores. Ha escombrat Nishikori amb un clar 6-1, 6-1 i 6-3. La velocitat i el seu ritme de joc l'han fet invencible i Nishikori només ha pogut esgarrapar-li 5 jocs. Una aturada d'una hora per la pluja ha posat neguitós el balear que estava a punt de tancar el partit. Però ni això. L'emperador del tenis nipó es queda sense superar la seva barrera de quarts de final a Roland Garros. En canvi, Nadal es classifica per a les semifinals per dotzena vegada. Sempre que ha arribat a aquesta ronda, ha aixecat la copa dels mosqueters.

Divendres l'espera Roger Federer que, amb 37 anys (a l'agost farà els 38), ha tornat a donar una lliçó amb la raqueta a les mans. No li ha posat gens fàcil el seu compatriota Stanislas Wawrinka (7-6, 4-6, 6-4 i 6-4). El partit ha estat increïble perquè Wawrinka semblava el tenista d'anys enrera. Ha ressuscitat. Ha estat el martell des del fons de la pista que ja va tastar Tsitsipas en els vuitens de final. El tercer set, però, ha estat la clau. Amb empat a un, quan millor jugava Wawrinka, Federer ha apostat per pujar a la xarxa. Tàctica arriscada. Però no impossible per al millor de tots els temps. Federer ha guanyat el set. En l'inici del quart, també s'ha aturat el partit a la Suzanne Lenglen per la tempesta. A la represa, el físic i la ment de Wawrinka han dit prou. Ha fet un Roland Garros excel·lent, però es necessita la matrícula d'honor per a batre Federer. Divendres torna el clàssic que tothom volia a París.

ARXIVAT A:
Rafa Nadal
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut