Rafael Nadal intenta fer una volea durant el seu debut a Roland Garros (EFE)
Tenis

Nadal debuta a Roland Garros amb un plàcid triomf contra Yannick Hanfmann

El tenista manacorí s'ha imposat sense problemes a l'alemany Yannick Hanfmann, per 6-2, 6-1 i 6-3, i el seu pròxim rival serà el també germànic Yannick Maden

Actualitzat

Rafael Nadal ha debutat a Roland Garros amb un plàcid triomf contra l'alemany Yannick Hanfmann. El tenista manacorí s'ha imposat al seu rival, número 184 del rànquing mundial i procedent de la fase prèvia, per 6-2, 6-1 i 6-3, en 1 hora i 57 minuts de joc, i ha accedit sense problemes a la segona ronda.

Nadal, número 2 i defensor del títol a París, ha començat amb algun dubte, però a poc a poc els ha anat resolent i ha escombrat el seu rival en una pista central pràcticament buida. Hanfmann, en el seu segon partit en un Grand Slam, no ha pogut plantar cara a un Nadal que buscarà aixecar la Copa dels Mosqueters per dotzena vegada.

El rival de Nadal en segona ronda serà un altre Yannick, en aquest cas Maden, un altre tenista procedent de la fase prèvia. Número 115 del món als seus 29 anys i debutant també en el quadre final de Roland Garros, l'alemany s'ha desfet per 7-6 (0), 7-5 i 6-3 del belga Kimmer Coppejans.

Djokovic també debuta amb una victòria solvent

Un altre dels grans favorits, el serbi Novak Djokovic, també segueix endavant després de guanyar amb solvència el polonès Hubert Hurkacz en el seu debut, per 6-4, 6-4 i 6-2. El número 1 mundial s'enfrontarà en segona ronda al suís Henri Laaksonen, procedent de la fase prèvia i botxí en primera ronda de l'espanyol Pedro Martínez (6-1, 6-0 i 7-6).

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut