(REUTERS)
Tenis

Rafael Nadal s'enfrontarà a Sam Querrey als quarts de final de Wimbledon

Roberto Bautista s'enfrontarà a Guido Pella, i Niskhikori a Federer

Actualitzat

Rafael Nadal  s'ha imposat al portuguès Joao Sousa, per 6-2, 6-2 i 6-2 en la ronda de vuitens de final de Wimbledon.

 

El seu triomf més fàcil i amb més solvència fins ara per arribar per setena vegada als quarts de final de Wimbledon, torneig on ha aconseguit ja 52 victòries en la seva carrera, una més que el suec Bjorn Borg. El nord-americà Sam Querrey serà el rival del manacorí a quarts.

D'altra banda,  Fernando Verdasco ha caigut eliminat en perdre amb el francès Goffin per 7-6, 2-6, 6-3 i 6-4. Goffin serà el rival de Novak Djokovic a quarts. En canvi, Roberto Bautista ha superat el també francès Benoit Paire per 6-3, 7-5 i 6-2 i s'enfrontarà a Guido Pella.

 

El japonès Kei Nishikori s'enfrontarà dimecres a Roger Federer als quarts de final després de derrotar aquest dilluns a Mikhail Kukushkin per 6-3, 3-6, 6-3 i 6-4. Nishikori suma 401 victòries al circuit ATP. Japonès i suís s'han creuat deu vegades durant la seva trajectòria professional, amb set triomfs per a Federer i tres per a Nishikori. El darrer partit entre els dos va ser a la fase de grups de les anteriors Finales ATP, que s'en va emportar Nishikori.

 

 

Barty cau en categoria femenina

Sorpresa aquest migdia. la número 1 mundial, Ashli Barty, l'han eliminat després de perdre contra la nord-americana Alison Riske en tres sets: 6-3, 2-6 i 3-6.

Una altra cap de sèrie que va fora és la belga Mertens que ha perdut davant la txeca Strikova en 3 sets. A més, Svitolina ha guanyat Mrtic en 2 sets i Shuai Zang ha guanyat Yastremska en 3.

ARXIVAT A:
Rafa Nadal
Anar al contingut