Naci Unüvar ja és de l'Espanyol
Espanyol

Naci Ünüvar arriba a l'Espanyol per oferir talent a la banda i a la zona de creació

L'Ajax el cedeix per una temporada i la intenció és que es quedi més enllà d'aquest període de temps

Redacció Esport3Actualitzat

Ja és oficial. L'Espanyol ha incorporat a Naci Ünüvar, una de les perles del planter de l'Ajax, i internacional amb la selecció sub-21 de Turquia. El club neerlandès el cedeix per una temporada, però la intenció és que la vinculació amb el club blanc-i-blau vagi més enllà del 30 de juny del 2025.

 

Ünüvar és un jugador de gran talent que pot actuar tant d'extrem com de mitja punta i que destaca per l'habilitat en l'un contra un i en la passada. Amb el juvenil de l'Ajax va aconseguir una gran reputació. Va ser semifinalista de la UEFA Youth League l'any 2020, malgrat que no va disputar la fase final a Nyon. Com a nota curiosa, va ser el primer golejador de la història de l'estadi Johan Cruyff de Sant Joan Despí, en obrir el marcador en el partit inaugural (0-2, l'any 2019) de la instal·lació del Barça.

La de l'Espanyol serà la tercera cessió consecutiva que encadenarà, després d'haver jugat fa dues temporades al Trabzonspor turc (12 partits en total, tres gols i una assistència) i, l'últim exercici, al Twente neerlandès (25 partits, amb quatre gols i tres assistències).

Pendents de Joan Garcia

En les últimes hores d'obertura del mercat, l'Espanyol estarà molt pendent de la possible sortida del porter Joan GarciaL'Arsenal hauria fet una oferta de 20 milions per emportar-se el campió olímpic català, que substituiria Aaron Ramsdale, que ha marxat al Southampton. Garcia estaria d'acord amb els termes econòmics que ofereix el club anglès. Tot i això, el club blanc-i-blau es remet a la clàusula de rescissió, que és de 30 milions, i el club del nord de Londres contempla una alternativa en Sam Tickle (Wigan), però com a tercer porter.

Anar al contingut