Nacho podrà jugar el clàssic: rebaixen la sanció per l'entrada a Portu
Nacho podrà jugar contra el Barça a Montjuïc (Europa Press)
Futbol

Nacho podrà jugar el clàssic: rebaixen la sanció per l'entrada a Portu

El Comitè d'Apel·lació rebaixa de 3 a 2 els partits de sanció al central blanc per l'entrada a Portu

Redacció Esport3Actualitzat

Semblava que Nacho es perdria el clàssic contra el Barça per la sanció de 3 partits després de la dura entrada a Portu en el partit contra el Girona. Però finalment, el jugador blanc estarà disponible per a Ancelotti. El Comitè d'Apel·lació ha rebaixat de 3 a 2 els partits de sanció a Nacho, i per tant, podrà jugar a Montjuïc el proper 28 d'octubre.

Bona notícia per al club blanc, que va recórrer la sanció en considerar-la excessiva. Segons ha avançat la Cope, a Nacho només li queda un partit de sanció per complir, el del cap de setmana que ve contra el Sevilla.

Aquesta era l'argumentació de la sanció inicial del Comitè de Competició:

"3 partits de suspensió per emprar joc perillós causant mal que minvi les facultats de l'ofès/a, amb multa accessòria al club en quantia de 1.050 i de 600 a l'infractor. (Article: 122)".

La nova sanció rebaixa a dos els enfrontaments de sanció i a 700 euros la multa per al club. Manté a 600 euros la multa a Nacho.

El diagnòstic de Portu va descartar lesions de gravetat, tot i que sí que va patir un edema ossi i va arribar a ser dubte per al partit contra el Cadis.

Nacho, autor d'una dura entrada a Portu del Girona
Nacho, autor d'una dura entrada a Portu del Girona (Europa Press)

Nacho se suma a la parella de centrals Rüdiger i Alaba, aquest últim disponible per a Ancelotti després de recuperar-se d'una lesió a l'adductor.

 

Anar al contingut