L'entrada de Nacho a Portu (EFE)
L'entrada de Nacho a Portu (EFE)
futbol

Nacho perd els papers amb una entrada criminal que lesiona Portu i Ancelotti l'assenyala

El Madrid no sap guanyar a Montilivi, que s'encén amb l'acció fora de lloc del capità blanc. No ha estat l'única provocació blanca abans de la tangana final

Redacció Esport3Actualitzat

El Madrid no ha fet gala del seu "señorío" a Montilivi. Nacho ha fet una entrada criminal a Portu quan el partit ja estava dat i beneït amb 0-3 al marcador. El jugador del Madrid ha vist la targeta vermella i ha provocat una tangana entre els dos equips. L'entrada ha provocat la lesió del jugador del Girona, que ha hagut de marxar del camp en llitera. 

En el minut 93 de partit, Nacho ha decidit tallar un contraatac del Girona amb una entrada voladora que ha acabat amb els tacs a la tíbia de Portu. En un primer moment, l'àrbitre li ha ensenyat la targeta groga, però després de consultar el VAR li ha mostrat la vermella. A falta de saber els partits de sanció, és segur que no serà en la visita de l'Osasuna al Bernabéu de dissabte vinent.

L'acció ha provocat una tangana entre els jugadors del Girona i del Madrid. Nacho s'ha encarat amb un jugador del Girona i ha fet saltar ràpidament Stuani, que ha recriminat la seva actitud. Rüdiger ha intentat separar l'uruguaià. Després del partit, el jugador del Girona ha deixat clar que no li ha agradat l'acció, tot i que no ha volgut fer sang.

Pel que fa a Portu, el murcià ha abandonat el camp lesionat i en ambulància per sotmetre's a una primera exploració amb l'esperança que tot quedi en un ensurt.

Ancelotti no entén l'entrada

Qui sí que ha acceptat que l'entrada de Nacho era fora de lloc ha estat Ancelotti. L'entrenador del Madrid s'ha apropat a Míchel i s'ha disculpat pel comportament del seu jugador. "Ancelotti és un crac, un senyor. M'ha dit que no ha entès la reacció del seu jugador amb un 0 a 3, que l'ha sorprès molt. M'ha demanat disculpes", ha explicat l'entrenador del Girona després del partit. 

Les disculpes de Nacho

Nacho s'ha disculpat hores més tard des del seu perfil d'Instagram, deixant clar que la seva intenció no era "fer mal" al gironí.

"Vull demanar disculpes a Portu per una acció involuntària al partit. Avui i en tota la meva carrera mai he tingut la intenció de fer mal a ningú. Tant de bo puguis recuperar-te bé i ràpid."

Els altres pecats blancs

Però l'entrada terrorífica de Nacho amb 0-3 no ha estat l'única acció gratuïta que ha deixat el pas dels blancs per Montilivi. La nova estrella de l'equip, Jude Bellingham, ha tornat a fer gala del seu caràcter fanfarró en la celebració del seu gol. Tocar-se l'orella, assenyalar-se l'escut del club on juga des de l'estiu i altres gestos de difícil interpretació per al públic.

La celebració de Bellingham a Montilivi (EFE)

Un altre dels madridistes que tampoc ha amagat el seu costat excèntric ha estat el central Antonio Rüdiger, protagonista d'uns moviments intimidatoris amb els braços que han estat a prop d'impactar en Savinho. Girona, testimoni del mal guanyar del nou líder de Primera.  

Mira l'entrada criminal de Nacho i la resta del resum del Girona-Madrid (0-3)

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut