Naby Keita, atès a la gespa del Camp Nou després d'una topada amb el blaugrana Rakitic (Reuters)

Naby Keita (Liverpool) estarà dos mesos de baixa arran de la lesió del Camp Nou

La temporada s'ha acabat per al migcampista guineà, que serà una absència notable a la tornada de la Champions contra el Barça
Actualitzat

Males notícies per al Liverpool de cara al final de temporada, on ha d'intentar remuntar tres gols al Barça en les semifinals de la Champions i eixugar un punt al Manchester City en les dues últimes jornades de la Lliga anglesa.

Jürgen Klopp ha confirmat que la temporada s'ha acabat per Naby Keita, que es va lesionar contra el Barça. El migcampista guineà s'estarà uns dos mesos de baixa, d'acord amb els primers pronòstics, i es podria fins i tot perdre la Copa d'Àfrica, que es disputarà a Egipte al mes de juny.

Keita, amb tres gols en els últims cinc partits, era un dels jugadors més en forma dels "reds" abans de lesionar-se.

Sense reserves a Newcastle

Privat de Keita però amb totes les altres figures, el Liverpool juga aquest dissabte un altre partit a caixa o faixa a Newcastle. El fet d'estar-se jugant la Lliga amb el Manchester City implica que Jurgen Klopp no pot reservar ningú pensant en el partit de tornada de les semifinals de Champions davant el Barça. Desprñes d'una brillant temporada, els "reds" poden veure ara com els títols se li escapen en qüestió de dies. 

"Nosaltres som molt ambiciosos. Ho volem, però encara sabem que no està al cent per cent a les nostres mans. L'únic que podem fer ara és guanyar el Newcastle i això és increïblement difícil. Aquest és el nostre problema", ha comentat Klopp.

 


 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut