Jamal Musiala, en el partit contra Dinamarca (Reuters)

Musiala cau rendit a Lamine Yamal

L'alemany elogia el jugador espanyol en la prèvia del partit de quarts de final de l'Eurocopa

Redacció Esport3Actualitzat

Una final anticipada és el que ens espera als quarts de final de l'Eurocopa. Les dues seleccions que estan oferint més bon futbol i les que, individualment, compten amb les joies d'Europa a les seves files. Els espanyols Pedri, Nico Williams i Lamine Yamal s'enfrontaran en un matx apoteòsic contra l'alemanya de Wirtz i Musiala aquest divendres, 5 de juliol.

Dins de la rivalitat que poden tenir aquests joves per consagrar-se com els millors del món, el respecte i l'admiració entre ells és encomiable. Musiala ha elogiat molt Lamine Yamal. L'extrem d'Espanya, amb només 16 anys, s'ha carregat l'equip a l'esquena i està sent una peça clau a la selecció. En la prèvia del partit amb SkySports, l'alemany s'ha sumat als elogis que rep la joia blaugrana i no es pot creure la maduresa futbolística de Lamine Yamal.

"Estar a aquest nivell als 16 anys és realment una bogeria! Jo, als 16 anys, no tenia les condicions físiques per entrenar-me amb els professionals. I ell pot jugar consistentment i mantenir-se a aquest nivell."

Musiala és una de les joies europees que, juntament amb Lamine Yamal, estan causant sensació al torneig. El del Bayern de Múnic és considerat una promesa futbolística. Va néixer el 2003 i té quatre anys més que Lamine Yamal, que és de la generació del 2007, una diferència d'edat abismal quan es tracta de futbol professional.

Lamine Yamal, en el partit contra Geòrgia (Reuters)

En les mateixes declaracions, Musiala és conscient que l'Eurocopa la juguen a casa: "Vull fer que el país estigui orgullós i alegre." Sens dubte, l'enfrontament de divendres és un dels més esperats de tot el torneig i probablement el que ens oferirà el millor espectacle futbolístic. 

 

ARXIVAT A:
Lamine YamalEurocopa 2024
Anar al contingut