Barça

Multa de 20.000 euros al Barça per deficiències organitzatives contra el Tottenham

La Comissió Disciplinària de la UEFA ha imposat una multa de 20.000 euros a l'equip blaugrana per deficiències d'organització al partit de l'11 de desembre contra el Tottenham, a la fase de grups a la Lliga de Campions

Actualitzat

La Comissió Disciplinària de la UEFA ha imposat una multa de 20.000 euros al Barça per deficiències d'organització al partit de l'11 de desembre contra el Tottenham, a la fase de grups a la Lliga de Campions.

La sanció obeeix a una "insuficient organització", d'acord amb l'article 11 (1) del reglament disciplinari.

"Les associacions membres, així com els clubs i els seus jugadors, oficials i membres, i totes les persones assignades per la UEFA per exercir una funció, han de respectar les regles de joc, així com els estatuts de la UEFA, regulacions, directives i decisions, i complir els principis de conducta ètica, lleialtat, integritat i esportivitat", indica l'article.

L'equip blaugrana, però, no ha estat l'únic equip sancionat. L'Ajax ha estat multat amb 52.000 euros pel llançament d'objectes i incidents del públic en el partit de quarts de final contra el Juventus, jugat el 10 d'abril.

L'entrenador del Benfica, Bruno Lager, ha estat suspès per un partit per protestar repetidament a l'àrbitre del partit de quarts de final contra l'Eintracht de Frankfurt, i el club portuguès ha estat multat amb 1.000 euros per llançament d'objectes. L'Eintracht, d'altra banda, ha sigut sancionat amb 34.000 euros per deficiències d'organització i intent d'invasió de camp per part del públic.

La multa del Tottenham ha estat de 10.000 euros per conducta impròpia dels seus oficials i el seu entrenador en el partit contra l'Ajax el passat 30 d'abril, i el seu entrenador, Mauricio Pochettino, suspès per un partit per l'endarreriment del començament del partit, encara que la sanció queda en suspens durant un any.

I per últim, l'Oporto ha estat multat amb 42.500 euros per defectes d'organització contra el Liverpool i el seu entrenador, Sergio Conceiçao, suspès per un partit per l'endarreriment del començament del partit.

Anar al contingut