Mr Chen saluda a Diego Martínez
Mr Chen saluda a Diego Martínez. (Fotos: @rcdespanyol)
ESPANYOL

Mr. Chen agafa el comandament per resoldre els temes pendents

El president de l'Espanyol ha aterrat a Barcelona amb un programa d'activitats atapeït però ha demostrat que va per feina

Imma Casares FerreiroActualitzat

Les restriccions imposades per la Covid van impedir que Chen Yansheng viatgés a Barcelona i, trenta mesos després, el màxim mandatari de l'Espanyol ha aterrat a la capital catalana amb una agenda carregada d'actes institucionals, però sobretot amb molta feina per fer relacionada amb el primer equip blanc-i-blau. 

Sense temps per perdre, aquest matí Mr. Chen, acompanyat del director general, Mao Ye, i del director esporti, Domingo Catoira, s'ha desplaçat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, on ha conegut l'entrenador, Diego Martínez, i ha saludat un per un tots els components del primer equip.

 

La renovació de Sergi Darder

El president de l'Espanyol, tal com ha fet en altres ocasions, prendrà el comandament del tancament de mercat. La seva presència ha estat clau per tancar un dels temes cabdals: la renovació de Sergi Darder. De fet, el màxim mandatari ja ha treballat des de la distància en la renovació d'un jugador que es considera primordial en el projecte de Diego Martínez. Dit i fet: el mallorquí, que als seus 28 anys està en el millor moment de la seva carrera ja és jugador de l'espanyol fins al 2026.  

Raúl de Tomás, un tema espinós

Chen Yansheng té la patata calenta de resoldre l'espinós cas de Raúl de Tomás. Oficialment el davanter madrileny està lesionat i no ha jugat ni un sol minut ni en la pretemporada ni en les dues jornades de Lliga que s'han disputat. Ni l'Espanyol reconeix obertament que esperen una oferta solvent per RDT ni el jugador manifesta el seu interès per marxar.

El tancament de mercat acostuma a fer girs inesperats i en cas d'arribar una oferta, el propietari del club haurà de decidir per quina quantitat deixa marxar RDT. El traspàs del jugador permetria la incorporació d'algun jugador de perfil alt, però l'operació s'hauria de fer amb prou marge com per donar cabuda els nous fitxatges abans del tancament de mercat, previst per l'1 de setembre. La intervenció de Mr. Chen serà clau per desencallar la incòmoda situació d'un jugador que no deixa de ser el màxim actiu econòmic i esportiu del club.

Està previst que Chen Yansheng es reuneixi amb la direcció esportiva per, sobre el terreny, intentar satisfer les peticions que Diego Martínez considera primordials per desenvolupar el seu projecte.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut