José Mourinho en una imatge d'arxiu (Reuters)
Futbol internacional

Mourinho: "Messi és el déu del futbol, és un jugador absolutament increïble"

El tècnic portuguès s'ha rendit als peus del crac argentí en declaracions a "Russia Today" després de la seva exhibició contra el Liverpool al Camp Nou

Actualitzat

José Mourinho, un dels tècnics que més ha patit la màgia de Lionel Messi en la seva carrera, s'ha rendit als peus del crac del Barça després de la fabulosa actuació de l'argentí en l'anada de les semifinals de la Lliga de Campions davant el Liverpool al Camp Nou.

"El Déu del futbol va marcar les diferències. Per descomptat que té un bon equip, jugadors fenomenals, però ell és absolutament increïble", ha assegurat el tècnic portuguès al canal de televisió Russia Today, on col·labora com a analista tècnic.

L'exentrenador del Reial Madrid, Inter de Milà, Chelsea i Manchester United, entre d'altres equips, també ha elogiat el plantejament ofensiu del Liverpool al Camp Nou tot i la derrota per 3 gols a zero.

"El Liverpool va ser valent en el seu plantejament. No crec que en els últims 20 anys molts equips a la Champions li guanyessin al Barcelona en la possessió."

Anar al contingut