Marc Márquez i Aleix Espargaró, en una imatge de l'últim Gran Premi de Catalunya (Europa Press)
MotoGP

MotoGP 2025: el GP de Catalunya continua fent salts al calendari

La prova del Circuit de Barcelona-Catalunya passa del maig al setembre

Redacció Esport3Actualitzat

S'ha fet esperar, però finalment Dorna ha donat a conèixer el calendari provisional del Mundial de motociclisme del 2025. Un calendari que constarà de 22 curses i que per primera vegada començarà a Tailàndia, per acabar al Circuit Ricardo Tormo de Xest

Pel que fa al Gran Premi de Catalunya, continua ballant en l'agenda. Si aquest any es va disputar a finals de maig, el 2025 tornarà a disputar-se després de la pausa estiuenca, el primer cap de setmana de setembre (del 5 al 7). El Gran Premi de casa s'acostuma a disputar cap al juny, però els últims anys ja ha passat al setembre en un parell d'ocasions: l'any 2020, el de la pandèmia, i un altre cop el 2023.  

Entre les novetats de l'any, hi ha el reton dels grans premis de la República Txeca i d'Hongria, tot i que els circuits, Brno i Balaton, respectivament, estan pendents encara d'homologació per part de la Federació Internacional de Motociclisme. A més, el Gran Premi de l'Índia ha estat assenyalat com a prova reserva per si en falla algun dels 22 "titulars".
Anar al contingut