Mosaic amb missatge reivindicatiu en el partit contra l'Atlètic de Madrid

El Barça s'uneix a la campanya d'Òmnium Cultural i promocionarà el missatge 'Comparteix el català" per fomentar l'ús de la llengua catalana a l'esport
Redacció Esport3 Actualitzat

L'Spotify Camp Nou serà escenari aquest diumenge de Sant Jordi, durant el partit de Lliga que jugarà el Barça contra l'Atlètic de Madrid, d'una sèrie d'accions sota la campanya 'L'esport treu la llengua', impulsada per Òmnium Cultural i la UFEC. El desplegament d'un gran mosaic amb el missatge "Comparteix el català" amb els colors de la senyera a la sortida dels jugadors serà l'acció més visible de la campanya a favor del català a l'esport. El Barça també ha anunciat que, per celebrar la Diada, l'equip vestirà la quarta equipació, la samarreta amb la senyera.

Abans de l'inici del partit, la vicepresidenta d'Òmnium, Mònica Terribas, i l'esportista Núria Picas llegiran el manifest de la campanya des del terreny de joc. En el marcador també es podrà veure en exclusiva l'anunci de la campanya, on participen diferents esportistes catalans, entre ells dos jugadors del Barça. A més, a les esplanades del Spotify Camp Nou, els aficionats podran trobar cinc punts de recollida d'adhesions a la campanya impulsada per Òmnium per promocionar el català a l'esport.

El mosaic per la Diada de Sant Jordi (FCB)

A partir de l'acció de diumenge, el Barça i Òmnium, dues de les entitats amb més socis de Catalunya, tenen la intenció de desenvolupar projectes conjunts per fomentar l'ús del català a l'esport i entre la població més jove.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut