(@Circuitcat_es)

Mor un pilot durant els entrenaments de les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme

El pilot d'Alella Aurelio Martínez, de 56 anys, ha mort aquest divendres com a conseqüència d'un accident durant els entrenaments previs a les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme, al circuit de Barcelona-Catalunya
Actualitzat

"Aquesta tarda, durant el transcurs dels entrenament qualificatius de les AMV 24 Hores de Catalunya de Motociclisme, els equips Team GT Endurance (nº30) i Motocrom#51 s'han vist involucrats en un accident", ha comunicat el servei de premsa del Circuit.

"La moto de l'equip 30 ha tingut una errada mecànica durant la recta de dalt, prèvia a l'entrada a l'Estadi i a l'alçada de la sortida del RallyCross, i ha impactat sense pilot contra la moto de l'equip Motocrom#51, pilotada per Aurelio Martínez".

El pilot ha estat atès immediatament pels serveis mèdics del circuit i posteriorment traslladat a l'Hospital de Granollers: "Desgraciadament, Aurelio Martínez no ha pogut superar les lesions de l'accident tot i els esforços tant del circuit com de l'hospital".

El Circuit ha comunicat que, en senyal de dol, aquest dissabte, a les 10.40, es guardarà un minut de silenci a la línia de sortida i s'anul·la el "pit-walk" previ a la cursa.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut