Una imatge recent de Muriel Furrer (UCI)

Mor la ciclista júnior Muriel Furrer arran d'una caiguda en ruta al Mundial

Aquest mateix divendres ha mort un altre jove ciclista neerlandès, Bas van Belle
Redacció Esport3 Actualitzat

La ciclista júnior suïssa Muriel Furrer, de 18 anys, ha mort aquest divendres després de no superar les seqüeles d'un greu traumatisme cranioencefàlic per una caiguda durant la prova en ruta del Mundial de ciclisme i paraciclisme de Zúric 2024.

L'UCI ha confirmat la mort de Furrer després de la caiguda en la cursa de la categoria júnior celebrada dijous, de la qual va ser evacuada en helicòpter a l'Hospital Universitari de Zúric, on va ingressar en estat crític: "Amb Muriel Furrer, la comunitat ciclista internacional ha perdut una esportista que tenia un gran futur".


El ciclisme, de dol

La de Muriel Furrer no ha estat l'única mort en el ciclisme en aquest divendres negre. Les últimes hores ha mort sobtadament el neerlandès Bas van Belle amb 24 anys. Formava part de l'equip de la categoria Club Wielerploeg Groot Amsterdam. 

El Visma Lease a Bike, equip en què milita el seu germà gran, Loe van Belle, ha emès un comunicat adreçat a la família: "Estem profundament entristits per la sobtada mort del vostre germà i el vostre fill Bas [...] Estem amb vosaltres i amb els seus éssers estimats en aquest moment increïblement difícil", conclou. 

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut