L'ambulància s'emporta Juan Izquierdo després d'haver-se desplomat (Reuters)

El món del futbol torna a estar de dol per la mort del futbolista Juan Izquierdo

El defensa uruguaià ha mort durant la nit de dimarts després de desplomar-se al terreny de joc el passat 22 d'agost
Redacció Esport3 Actualitzat

El defensa uruguaià Juan Izquierdo ha mort a les 21.27 d'aquest dimarts (hora del Brasil) als 27 anys de "mort encefàlica després d'una parada cardiorespiratòria" associada a una arrítmia, segons l'hospital São Paulo on va estar ingressat els últims cinc dies.

El futbol plora el defensa uruguaià, que es va desplomar el 22 d'agost passat als 84 minuts del partit que Nacional i São Paulo van disputar pels vuitens de final de la Copa Libertadores. El futbolista, que va començar el partit a la banqueta i va ingressar per jugar el segon temps en lloc de Sebastián Coates, va caure a terra i va haver de ser retirat de l'estadi en una ambulància. Després d'aquest fet, el club uruguaià va informar que el defensor de 27 anys va tenir una arrítmia cardíaca i va ser ingressat al centre de cures intensives de l'hospital Israelita Albert Einstein de Sao Paulo.

Des de llavors, els metges el van mantenir sedat i amb respiració mecànica en una unitat de cures intensives. Diumenge, Izquierdo va mostrar "una progressió de l'afectació cerebral i un augment de la pressió intracranial", encara que sense deixar d'estar sota "cures intensives neurològiques".  El seu estat de salut va acabar d'empitjorar dilluns amb un "quadre neurològic crític" i aquest dimarts va morir en companyia de la família i d'una comitiva del club de Montevideo.

El cas ha commocionat el món del futbol i l'Uruguai, que va suspendre les activitats el cap de setmana passat i tampoc es jugaran partits aquesta setmana.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut