Schillaci ha morts als 59 anys

Mor als 59 anys Schillaci, mític davanter italià

L'Heroi de les Nits Màgiques traspassa als 59 anys després de no poder superar el càncer de còlon contra el qual lluitava des de feia dos anys
Redacció Esport3/Agències Actualitzat

L'exinternacional italià Salvatore Totò Schillaci, màxim golejador de Mundial d'Itàlia '90 i exjugador d'Inter Milà i Juventus, ha mort aquest dimecres als 59 anys a Palerm, a Sicília, a causa d'un càncer de còlon contra el qual lluitava des de feia dos anys.

L'exfutbolista sicilià, de 59 anys i guanyador de dues Copes UEFA a nivell de clubs, estava ingressat en un hospital palermità des del 9 de setembre. El seu estat de salut s'ha anat agreujant en les últimes hores i la selecció italiana ha confirmat la mort a les xarxes socials amb un emotiu "Adeu, Totò. Heroi de les Nits Màgiques".

Schillaci va arribar al Mundial d'Itàlia '90 com a teòric suplent i en va sortir com un ídol etern gràcies a actuacions mítiques. Fent tàndem ofensiu amb Roberto Baggio, va ser pitxitxi de la competició amb 6 gols que van portar l'"azzurra" fins a les semifinals i el tercer lloc final. Aquell any només Lothar Matthäus, líder de l'Alemanya campiona del món, el va superar a la Pilota d'Or.

Totò va penjar les botes el 1997 després d'una darrera experiència al Japó.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut