Alèxia Putellas amb la mirada perduda
Alèxia Putellas durant la Supercopa d'Espanya (Europa Press)
Futbol

Montse Tomé inclou Alèxia Putellas, en procés de recuperació, a la primera convocatòria de l'any

La seleccionadora del combinat espanyol ha donat a conèixer quines jugadores han estat escollides per disputar els partits decisius de la Nations League

Redacció Esport3Actualitzat

La inclusió d'Alèxia Putellas a la convocatòria de la selecció, lesionada des del novembre passat i operada al desembre, ha estat una sorpresa que ha provocat una allau de preguntes a Montse Tomé. La seleccionadora, preguntada per si havia parlat directament amb la jugadora, ha evitat respondre i ha dit que la convocaven amb "la intenció que pogués jugar", ja que "és una jugadora que ens pot ajudar dins del camp" però que ara mateix "és un procés especial i està en mans d'altres professionals".

Putellas està citada aquest dilluns per formar part de les 25 jugadores escollides per disputar els pròxims partits de la Nations League. La seva situació, òbviament, és especial i Tomé s'hi ha referit explicant que "les seves sensacions són bones" i que a partir de dilluns seguirà el procés amb els serveis mèdics de la selecció.

"És una jugadora important per ser aquí" i, ha afegit, que des del Barça han de "comprendre això com un procés professional d'alt nivell on les futbolistes que juguen als seus clubs estan desitjant jugar competicions internacionals amb la seva selecció".

Sobre si Alèxia, que des de la lesió no ha tornat a jugar amb el conjunt blaugrana, no arriba a temps per jugar amb la selecció, tampoc no s'ha mullat: "Aquest cas no el contemplem però si passés, ho valoraríem amb els serveis mèdics".

Montse Tomé durant un partit (Europa Press)
Montse Tomé durant un partit (Europa Press)

La llista amb presència blaugrana

La portera Cata Coll, les defenses Ona Batlle i Irene Paredes, les migcampistes Aitana Bonmatí i Vicky López i les davanteres Salma Paralluelo, Mariona Caldentey i Alèxia Putellas seran les vuit representants blaugranes a la primera llista de l'any de la seleccionadora Montse Tomé. Entre les 25 escollides també hi ha les catalanes Laia Codina, Laia Aleixandri i Maria Pérez.

Destaca la primera convocatòria per a Vicky López i la inclusió d'Alèxia Putellas, que es recupera d'una lesió.

 

 

El pròxim rival a semifinals seran els Països Baixos el 23 de febrer. Si la selecció espanyola guanya el conjunt neerlandès faria un pas de gegant per poder guanyar la seva primera Nations League de la història i, de passada, assegurar-se la classificació per als Jocs olímpics de París 2024.

La seu del torneig serà l'estadi de La Cartuja de Sevilla.

ARXIVAT A:
Alèxia Putellas
Anar al contingut