Montse Tomé lamenta la derrota contra el Brasil (EFE)
Futbol

Montse Tomé explica per què va esperar tant a fer jugar Alèxia Putellas

La seleccionadora ha explicat el perquè de l'entrada de la blaugrana al tram final del partit

Redacció Esport3Actualitzat

La selecció espanyola femenina de futbol està passant per un moment dur després de la derrota (4-2) a semifinals dels Jocs Olímpics davant el Brasil. Per això, Montse Tomé, seleccionadora espanyola de futbol, va defensar les seves jugadores malgrat perdre el partit. 

"Perdre així ens fa mal a tots per la feina que portàvem. Aquestes jugadores es mereixen el màxim respecte pel que ens han donat i ens donaran. Avui és un moment dur amb què potser no comptaves, encara que ha estat contra una gran selecció. Ho hem intentat, però no ens ha arribat. Hem de recuperar l'equip, analitzar-ho amb calma i no des de l'emoció que sentim ara. I pensar a competir per una medalla de bronze"

Montse Tomé no troba l'estratègia per guanyar el Brasil (EFE)

L'afició està intentant trobar una explicació a tot plegat, i sobretot, saber per què no va treure al camp Alèxia Putellas fins al minut 77, amb 3-0 per sota al marcador.

"Estàvem bé jugant per dins. Alèxia ha aportat a l'equip, altres dies els ha tocat a altres jugadores entrar des de la banqueta. Ho he dit moltes vegades, la gran sort que tenim de tenir tanta competitivitat a l'equip. Elles es mostren competitives sent titulars o entrant des de la banqueta".

Sense anar més enllà, va llançar un missatge constructiu i de reflexió. 

 "Avui no ens ha arribat, hem d'analitzar-ho, hem de veure'l i hem de millorar."

L'anàlisi del partit

La seleccionadora va analitzar un matx en què els gols encaixats, sobretot l'inicial al minut 6, el va condicionar.

"Hem encaixat els gols en moments puntuals, al principi ben aviat i després abans del descans; i no ens ha donat peu a reaccionar."


 "Hem sortit d'aquelles pressions intenses intentant anar a camp contrari, estava clar que la sortida estava per fora si podíem girar bé, però a la primera part no hem pogut fer cap gol i quan volem escurçar la distància ens fan un altre gol… El Brasil és un gran equip, intens, amb jugadores per sortir a l'espai i avui els ha sortit bé."


Montse Tomé reconeix que està tocada per la derrota, ja que diu que competeixen per guanyar i quan això no passa fa mal. 
 
 

ARXIVAT A:
Jocs OlímpicsAlèxia Putellas
Anar al contingut