Mohamed Salah, descartat per al Liverpool-Barça

El davanter egipci no es recupera a temps per jugar les semifinals de la Champions després del cop al cap que es va fer durant el partit de Lliga a Newcastle
Actualitzat

Per intentar la remuntada contra el Barça, el Liverpool no podrà comptar amb Roberto Firmino, ni tampoc amb Mohamed Salah. Aquesta última baixa l'ha confirmada el tècnic Jürgen Klopp abans de la roda de premsa prèvia al partit de tornada de la Lliga de Campions entre el Liverpool i el Barça.

Salah es va fer un cop al cap aquest dissabte durant el Newcastle-Liverpool, en una topada amb el porter de les "garses", l'eslovac Martin Dubravka. Segons el protocol de la Federació Anglesa de Futbol, els jugadors que reben un fort impacte al cap han d'estar sis dies sense jugar per precaució. En el cas de la FIFA, aquest protocol és recomanat i no obligatori.    

La de Salah no és la primera baixa de relleu que confirma el Liverpool abans del partit de tornada contra el Barça. Tampoc el davanter Roberto Firmino, amb molèsties a l'abductor, podrà jugar el partit de tornada.  

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut