Missatge de comiat de Lucy Bronze des d'una platja de Cuba
Lucy Bronze deixa el Barça després de dos anys (Europa Press)
Barça

El missatge de comiat de Lucy Bronze del Barça des d'una platja de Cuba

La defensa anglesa dedica unes paraules d'agraïment als culers lamentant no haver-ho pogut fer en persona

Redacció Esport3Actualitzat

El comiat de Lucy Bronze del Barça no ha pogut ser presencialment. La desvinculació de la defensa anglesa ha arribat un cop les jugadores estan de vacances. En el seu cas, a Cuba. I des d'allà, des d'una platja caribenya, Bronze ha enviat un missatge als culers, en què precisament fa referència al fet de no haver-se pogut acomiadar en persona.

"Bon dia, culers. Sento no haver pogut fer això en persona. Us vull deixars un missatge: des del primer dia al Barça fins a l'últim, m'he sentit com a casa. He estat molt feliç amb aquesta samarreta."

Bronze marxa del Barça amb set de vuit títols possibles i l'únic que es va escapar va ser per alineació indeguda. Dues Champions, la d'Eindhoven i la de Bilbao, que se sumen a les tres que ja tenia al seu palmarès.

"M'ha encantat cada moment. La vida, la ciutat, la cultura, l'equip, el club i la gent. Moltíssimes gràcies. Només han estat dos anys, dues temporades, en què ho hem guanya tot juntes i per això soc molt feliç. Molt feliç de ser una petita part en la història."


Fa tan sols una setmana la lateral anglesa de 32 anys feia una publicació a les xarxes en què escrivia "Last dance amb les meves nenes maques",  dues fotografies de les baixes de la temporada fins aleshores: Sandra Paños i Mariona Caldentey.

Un "últim ball" que també resultava que era el seu.

Anar al contingut