Jessica Vall, en una imatge d'arxiu
Natació

Mireia Belmonte i Jessica Vall es queden fora dels Jocs Olímpics

La badalonina ha quedat lluny de les opcions de classificació i Vall s'ha quedat fora per només dues centèsimes

Redacció Esport3Actualitzat

Mireia Belmonte és la millor nedadora que ha donat històricament la natació catalana i estatal, però aquest dissabte s'ha quedat definitivament fora dels Jocs de París 2024, en la que hauria estat la seva cinquena participació olímpica.

Belmonte ha participat al Campionat d'Espanya de Palma, però les lesions no li han permès arribar a la cita en el millor estat de forma. La badalonina havia quedat lluny de les medalles i de les mínimes olímpiques a les proves de 400 i 200 estils. Aquest dissabte tenia la seva última oportunitat en els 400 lliures. Classificada per a la final amb el vuitè millor temps, ha acabat sisena.

D'aquesta manera, ha tancat una trajectòria olímpica brillant, amb quatre medalles: un or a Rio 2016, a més de dues plates i un bronze. Als 33 anys, sembla difícil que pugui ser a la següent cita olímpica.      

Cruel eliminació per a Jessica Vall

Jessica Vall ha aconseguit aquest dissabte possiblement la seva victòria més amarga. La nedadora del CN Sant Andreu s'ha imposat als 200 metres braça del Campionat d'Espanya però s'ha quedat a dues centèsimes de la mínima olímpica.

Als seus 36 anys, Vall aspirava a participar en els seus tercers Jocs Olímpics en la seva distància predilecta, però no ha asconseguit la mínima requerida per la Federació Espanyola (2.23.91 minuts) per només dues centèsimes. La barcelonina no ha pogut reprimir l'emoció quan ha pogut comprovar els temps i ha vist que es quedava fora de París 2024.  

 

 

 

 

ARXIVAT A:
Jocs Olímpics
Anar al contingut