Bojan Miovski, preparat per marcar gols a Montilivi (GironaFC)
Bojan Miovski, preparat per marcar gols a Montilivi (GironaFC)
Girona

Miovski, Pau López i Tsygankov, a la convocatòria per al Metropolitano

El Girona encara no podrà comptar amb Yáser Asprilla, de qui Míchel diu que és "un fitxatge per a molts anys"

Redacció Esport3Actualitzat

El davanter Bojan Miovski és la gran novetat de la convocatòria del Girona amb vista al partit d'aquest diumenge (21.30) al camp de l'Atlètic de Madrid. També entren en la llista de Míchel el porter Pau López i l'extrem Viktor Tsygankov, que estava lesionat des que va disputar l'Eurocopa amb Ucraïna. En canvi, Valery Fernández no s'ha recuperat a temps i qui tampoc no estarà disponible al Civitas Metropolitano és el davanter colombià Yáser Asprilla, que tot just acaba d'arribar.

Asprilla il·lusiona

En la roda de premsa anterior a l'Atlètic de Madrid-Girona, el tècnic Míchel Sánchez s'ha mostrat entusiasmat amb l'arribada de Yáser Asprilla, a qui ha qualificat com "un fitxatge per a molts anys":

"És un jugador d'un talent espectacular en l'u contra un, amb un tret a porteria top i una cama esquerra increïble. Pot actuar en qualsevol posició de l'atac. És un '10', però un '10' que ha de jugar per a l'equip"

Asprilla, de 20 anys, ha arribat al Girona procedent del Watford anglès a canvi de 18 milions d'euros més variables. Per Míchel, el club ha fet "molt bons fitxatges, de jugadors amb molta qualitat". Tot i això, té clar que ara "cal fer un equip".  Sobre l'Atlètic de Madrid, ha alertat de la seva qualitat: "Ha fet fitxatges molt top i és candidat al títol", i ha tingut paraules d'agraïment per a Toni Villa, davant de la seva imminent marxa, i Manu Vallejo, nou jugador del Racing de Ferrol.

D'altra banda, en les últimes hores s'ha fet oficial la marxa d'Ilyas Chaira cedit al Reial Oviedo

Anar al contingut