Arda Guler, en una acció del partit contra Gal·les
Arda Güler, en una acció del partit contra Gal·les (Reuters)
Futbol

Nou lesionats al Reial Madrid; l'últim, Arda Güler

El Virus FIFA ataca el conjunt blanc en plena pandèmia de lesions

Redacció Esport3Actualitzat

Com ja va passar en l'inici de temporada de l'any passat, el Madrid comença a tenir un problema d'overbooking a la infermeria. L'últim a sumar-se a la llarga llista de baixes és Arda Güler, que va rebre un fort cop a la tíbia esquerra al final del partit entre la seva selecció (Turquia) contra Gal·les.

Justament unes hores abans, Militao s'havia lesionat la cuixa dreta en un entrenament amb la selecció del Brasil i ha hagut d'abandonar la concentració.

El brasiler va notar molèsties musculars en un entrenament de les eliminatòries a la Copa del Món. Després de fer-li proves, se li ha detectat una petita ruptura muscular que el pot deixar a la banqueta en el retorn de LaLiga.

També van tornar abans d'hora els francesos Tchouaméni i Mendy, per unes molèsties al peu i a la tíbia, respectivament. En total, Ancelotti té ara mateix 9 jugadors lesionats: David Alaba, Jesús Vallejo, Eduardo Camavinga, Jude Bellingham, Mendy, Tchouameni, Ceballos, Militao I Güler. En total, només 13 jugadors estaran disponibles, en principi, per al retorn de la Lliga al camp de la Reial Societat.

Anar al contingut