Miki Oca, durant els passats Jocs Olímpics (Reuters)

Miki Oca anuncia una llista per al Mundial de waterpolo femení amb la presència d'onze catalanes

El CN Sabadell hi aportarà 8 jugadores, i el CN Sant Andreu, el CN Mataró i el CN Terrassa també hi tindran representació
Actualitzat

El seleccionador Miki Oca ha comunicat aquest divendres la llista de 13 jugadores participaran al Mundial femení de waterpolo, que es disputarà aquest juliol, amb la principal novetat de Sandra Domene, que hi entra en substitució de la lesionada María Elena Sánchez.

D'aquesta manera, 11 de les 13 jugadores seran catalanes: Anna Espar, Clara Espar, Judith Forca, Beatriz Ortiz, Paula Leitón i Laura Ester (CN Sabadell), Paula Crespí i Helena Lloret (CN Sant Andreu), Marta Bach (CN Mataró), Anna Gual (SIS Roma) i Sandra Domene (CN Terrassa). 

La base de l'equip, doncs, serà el CN Sabadell, que a més també hi aportarà Pilar Peña i Matilde Ortiz. La selecció viatjarà a la capital hongaresa el divendres que ve per començar a preparar el debut contra Nova Zelanda, que serà el diumenge 16.

Pel que fa a la selecció masculina, els jugadors convocats per David Martín són: Dani López Pinedo, José Mª Motos Martín, Alberto Barroso Macarro, Alejandro Bustos Sanchez, Miguel de Toro Domínguez, Albert Español Lifante, Francisco Fernández Miranda, Alvaro Granados Ortega, Víctor Gutiérrez Santiago, Blia Mallarach Guell, Marc Minguell Alférez, Alberto Munárriz Egaña i Roger Tahull Compte.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut