Míchel, en una imatge d'arxiu (Europa Press)
Girona

Míchel revela les seves preocupacions a cinc dies de començar la Lliga

El tècnic del Girona admet que l'equip ha fet una mala pretemporada i que no té clar ni qui ni com ha de jugar per a l'estrena a la Lliga

Redacció Esport3Actualitzat

Entre Eurocopa, Copa Amèrica i Jocs Olímpics no ho sembla, perà la Lliga està a punt de començar. Per al Girona, en concret, comença dijous que ve (21.30) al camp del Betis. L'equip blanc-i-vermnell afronta una temporada que ha de ser històrica, la del debut a la Champions, després d'haver fet una gran campanya que va consagrar l'equip en la tercera posició final

Però a la pretemporada, l'equip català no ha acabat de rutllar: la marxa de jugadors clau, la necessària aclimatació dels nous, la falta de reforços en algunes posicions i la participació de jugadors en els tornejos internacionals han fet que durant el període de preparació els resultats no hagin acabat de ser els que s'esperaven: de sis partits amistosos, el Girona només n'ha guanyat un, davant el Nàpols, i ha perdut els dos que ha jugat a Anglaterra, davant el Newcastle (4-0) i el Bournemouth (3-2). Aquest últim matx, a més, el va haver de jugar amb un grapat de baixes sobtades per una passa de covid. 

Però ja no es tracta només dels resultats sinó sobretot del joc ofert. Míchel Sánchez no ha amagat la seva preocupació per aquest fet a falta de cinc dies per a l'inici de la competició oficial. Ho ha dit als micròfons de Rac1:

"La pretemporada ha sigut dolenta, en el sentit que no hem pogut ser-hi tots. Ara mateix no tinc clar l'equip, la manera de jugar, i estem a cinc dies de començar la competició."

Amb una sinceritat desarmant, el tècnic madrileny resumeix les sensacions que l'equip transmet des de fora. El Girona, però, tindrà dues incorporacions aquest diumenge: Miguel Gutiérrez i Abel Ruiz, flamants ganyadors de la medalla d'or als Jocs de París, s'afegiran a la dinàmica del grup i, gairebé sense descans, treballaran per jugar de sortida contra el Betis.   

 

Anar al contingut