Míchel parla de l'adaptació espectacular de Dovbyk: un company en té la clau

L'entrenador madrileny del Girona ha destacat el rol de Tsygankov en el rendiment immediat de Dovbyk
Redacció Esport3 Actualitzat

La victòria de líder del Girona contra l'Alabès (3-0) ha tingut un nom propi que ha destacat per sobre de la resta: Artem Dovbyk. L'ucraïnès ha marcat dos gols i ha estat premiat com a MVP del partit.

Dovbyk és un jugador discret, que gairebé ni celebra els gols, però el seu futbol no ha passat inadvertit a ningú. Els seus números durant la temporada són impressionants. 10 gols, 4 assistències... Només Bellingham ha tingut més contribucions decisives que ell (13 gols i 2 assistències).

Aquest dilluns, el seu entrenador, Míchel Sánchez, ha parlat després del matx contra l'Alabès de la seva espectacular irrupció. Segons Míchel, una de les claus la té un company, l'altre ucraïnès de l'equip, Viktor Tsygankov.

"Dovbyk és molt bo i està content a Girona i a l'equip. Té un amic, que és el Viktor, i que ha fet que la seva introducció al club sigui bona. És un jugador diferencial. Tant ell com Stuani són davanters de primeríssim nivell"

Tsygankov va arribar al Girona a principis d'any procedent del Dinamo de Kíiv, mentre que Dovbyk va aterrar a Catalunya aquest estiu procedent del Dnipro-1.

Somia amb la Champions

Com ja és habitual després de cada partit del Girona, Míchel ha hagut de respondre sobre les aspiracions de l'equip a la Lliga. El madrileny s'ha volgut desmarcar de la lluita pel títol i ha tornat a apuntar a Europa com a objectiu. El seu somni seria la Champions.

"Miro els punts i el rendiment. El rendiment avui en dia és top. Els jugadors estan en un moment espectacular, de confiança, de mentalitat, d'esforç... Hem de continuar perquè és veritat que el repte és anar a Europa, i l'excel·lència seria arribar a Champions. Serà molt difícil, però l'equip ara mateix està gaudint."

Míchel celebrant la victòria contra l'Alabès després del partit (EFE)

 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut