Girona

Míchel ja es permet somiar en la Champions: "A aquest equip no li veig sostre"

La victòria contra l'Osasuna (2-4) ha fet canviar el discurs del tècnic del Girona, que fins ara parlava només de salvació. "La nostra Lliga no és Madrid, Barça i Atlètic, però ara sí que somio en la Lliga del quart al sisè"

Actualitzat

Míchel ha trobat la tecla màgica amb un Girona que trenca registres. Però el tècnic madrileny havia mantingut fins ara un discurs de to baix, parlant d'assegurar la permanència, que contrastava amb l'excel·lent situació de l'equip a la classificació. El triomf contra l'Osasuna ha motivat un canvi de to. 

"La nostra Lliga no és només Madrid, Barça i Atlètic de Madrid, a dia d'avui somio amb la resta. Somio en poder estar a la Lliga de la Reial Societat, del Vila-real, del Sevilla, de l'Athletic, del Rayo... que són allà dalt lluitant per ser quarts o sisens. Ara sí que somio en ser en aquesta Lliga."

Míchel s'ha mostrat molt satisfet amb el rendiment del seu equip. És difícil trobar un discurs més elogiós d'un entrenador cap als seus jugadors: 

 "És el partit de la temporada del qual estic més orgullós. Hem fet un autèntic partidàs amb un equip supercomplicat, amb una gran exigència mental (...) Hem sigut un equip amb una personalitat increïble. Estic molt i molt orgullós d'aquesta plantilla perquè per a mi ha sigut un autèntic partidàs i jo no els veig un sostre (...) Avui em veureu molt eufòric, però és que tenia aquest partit entre cella i cella i el temia molt. I crec que l'equip avui m'ha donat una lliçó a mi per la seva capacitat de competir."

 

Tornar a mirar els gols de l'Osasuna - Girona (2-4)

 

 

  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut