Míchel vol els punts davant del Madrid per tancar la permanència a Primera
Míchel s'enfronta al penúltim desplaçament de la temporada
Girona

Míchel: "Prefereixo que el City arribi a la final de la Champions"

El Girona juga aquest dimarts contra el Reial Madrid: les baixes són el principal maldecap del tècnic del Girona, que té clar quin equip vol a la final de la Lliga de Campions: el Manchester City

Redacció Esport3Actualitzat

Míchel ha assumit que el duel dcontra els blancs serà força complicat, però que el seu objectiu és sumar els tres punts:

"Volem sumar els punts i estar prop del primer objectiu, que és la permanència. Però el Madrid, ara mateix, s'està jugant tots els títols i és una gran versió. Penso que el partit de demà és molt, molt complicat. Noto que el seu nivell és molt difícil per a qualsevol equip. Jugar contra ells és molt difícil, però tenim l'oportunitat de fer un gran partit davant la nostra afició."

L'entrenador del Girona ha confirmat que ni David López ni Yangel Herrera estaran a punt per rebre el Madrid a Montilivi.

El tècnic del Girona, entitat que forma part del City Group, també hi ha dit la seva quan li han preguntat quin equip desitja que es classifiqui per a la final de la Lliga de Campions:

"Com a membre del Girona i per la meva relació amb en Pep i en Pere Guardiola, desitjo que sigui el Manchester City el que es classifiqui. Però també tinc amics al Madrid. (...) Però, sí, el meu desig és que la jugui el City."

El tècnic té clar que el Reial Madrid juga sempre per guanyar i que en els últims partits ha mostrat un nivell molt alt:

"La seva versió actual és molt bona. Té jugadors com Asensio, Rodrygo, Vinícius... Té un equipàs i està en la seva millor versió."

"A la Lliga estan a 11 punts, però encara queden 8 jornades per jugar i pot passar qualsevol cosa. La Lliga encara no està tancada".

Míchel no ha volgut dir quin serà el davanter de referència per a aquest duel:

"Miro partit a partit. Taty i Stuani són jugadors importants per a nosaltres. Taty ha jugat més, però els minuts de Stuani són de qualitat. Penso en el partit, en els 90 minuts, i per mi és tan important el que en juga 60 com el que en juga 30. Ser titular o no, per mi, no és important."

El repte de Míchel

Míchel té una assignatura pendent, guanyar el Madrid com a entrenador, ja que com a jugador ja ho ha fet:

"Com a jugador he guanyat el Madrid, com a entrenador no. Tinc moltes ganes de fer-ho, esclar que sí! Espero que aviat li puguem guanyar algun partit al Madrid, i si és demà, millor perquè ho necessitem."

A l'hora de preveure com serà el partit de demà té clar que les opcions del Girona passen per la concentració i per fer un partidàs:

"La nostra mentalitat és intentar jugar a camp rival i tenir la possessió de la pilota. El Madrid amb la pilota és bo, en la transició és molt bo i hem d'estar concentrats en la pressió després de pèrdua."

"Penso que amb la nostra afició podem tenir la nostra millor versió. I espero que l'equip demostri que pot fer un gran partit davant del Madrid."

 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut