Míchel: ''Europa no és el nostre objectiu''

L'entrenador del Girona manté la fita dels 53 punts com a objectiu. "Volem fer història i que l'afició estigui orgullosa de nosaltres", diu abans del duel contra el Mallorca
Redacció Esport3 Actualitzat

El Girona rep la visita del Mallorca després d'haver guanyat per primer cop un partit al Sánchez Pizjuán (0-2) l'última jornada. El triomf a Sevilla va situar el conjunt dirigit per Míchel en la vuitena posició a la classificació de la Lliga, amb un total de 44 punts. Tot i que no se sap exactament amb quants punts s'aconseguirà la permanència a Primera aquesta temporada, a Girona confien que els punts sumats equivaldran a la salvació.

Míchel ha comentat a la roda de premsa prèvia al partit davant el Mallorca que, tot i que el primer objectiu de la temporada està gairebé aconseguit, amb l'equip situat a 5 punts de les posicions europees, no és moment de pensar en Europa, encara que el somni de l'afició és allà.

''Hem d'anar partit a partit. Un cop pràcticament assolida la permanència, l'objectiu és continuar sumant per poder arribar als 53 punts i fer història. Volem que l'afició estigui orgullosa de nosaltres. Si pensen que poder arribar-hi és un somni i em sembla molt bé. És molt difícil, però ho intentarem. L'important és acabar tan amunt com sigui possible. Europa no és el nostre objectiu."

L'equip blanc-i-vermell recupera Cristhian Stuani, que arrossegava molèsties al quàdriceps de la cama dreta. Continuaran a la infermeria, però, Aleix Garcia, Borja García, Ibrahima, Toni Villa i Joel. Míchel ha assegurat que el partit davant el Mallorca serà diferent.

''El Mallorca és un equip molt bo en transicions. Kang-in Lee és un jugador diferencial. Però crec que la possessió serà nostra. És un equip que defensa molt bé i se sent a gust en espais reduïts.''

Els jugadors del Girona, celebrant el triomf contra el Reial Madrid (Reuters)

El tècnic, però, ha vist la manera de superar el plantejament de Javier Aguirre i ha defensat que el sistema no és el més rellevant, i que tots els seus jugadors saben que han d'arribar a la porteria amb agressivitat i ambició.

''Hem de ser capaços d'arribar a l'últim terç del camp, de cara a porteria, i trobar molts un contra un perquè el contrari se senti amenaçat.''

Míchel ha volgut aprofitar l'ocasió per elogiar el bon ambient que envolta el club, element clau de la bona temporada que està fent l'equip.

''El dia a dia és espectacular. I ha sigut essencial per fer l'any que estem fent. Respirem bon ambient, tant al vestuari com en el club. Tothom està feliç.''

 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut