Pau López, en una imatge d'arxiu amb l'Olympique de Marsella (Europa Press)
Futbol

El Girona fa oficial la incorporació de Pau López

El porter garrotxí arriba al Girona cedit per l'Olympique de Marsella

Redacció Esport3Actualitzat

El Girona ja ha començat la temporada 2024-25 amb un valuós empat al camp del Betis, però no té ni de bon tros la plantilla tancada. Si dijous es feia oficial l'arribada del davanter macedoni Bojan Miovski, aquest divendres el club ha fet oficial la incorporació del porter català Pau López, que arriba cedit per part de l'Olympique de Marsella. 

El porter de Sant Esteve de Llémena, format a les categories inferiors de l'Espanyol, va debutar a Primera amb l'equip blanc-i-blau amb 19 anys i va arribar a ser el titular de la porteria blanc-i-blava. Però poc després va començar un peregrinatge que el va portar al Tottenham, al Betis, a la Roma i a  l'Olympique de Marsella. 

Amb 29 anys, López acredita 358 partits oficials jugats, entre ells 100 a Primera entre Espanyol i Betis. Ha estat internacional amb Espanya en categories inferiors i va ser convocat amb l'absoluta, tot i que no va arribar a debutar.   

Míchel ho avança

Va ser Míchel Sánchez, tècnic de l'equip blanc-i-vermell, quui va avançar entre rialles després del partit amb el Betis la incorporació de Pau López.  

"Ja ha vingut un altre punta (...), Miovski, i no sé si lo del porter ha sortit ja. No ha sortit encara? Donc no ho puc dir"

La periodista de Dazn apunta el nom de Pau López i Míchel dona a entendre que el porter exespanyolista ja està firmat. A més, explica que el capítol d'altes no es tancarà aquí:

"Hi ha tres posicions més. Hem de firmar un altre extrem i la possibilitat que vingui un altre mitjapunta.  Ens fa falta un altre jugador allà on ha jugat avui Misehuy."

 

Anar al contingut