Messi celebra el seu gol 600 amb el Barça (EFE)

Messi marca el seu gol 600 amb la samarreta del Barça

Els 600 gols del crac argentí es reparteixen de la manera següent: 417 a la Lliga, 112 a la Champions, 50 a la Copa del Rei, 3 a la Supercopa d'Europa, 3 al Mundial de Clubs i 13 a la Supercopa d'Espanya
David Carballo Actualitzat

Leo Messi ha marcat el seu gol 600 amb la samarreta del FC Barcelona en totes les competicions oficials. El crac argentí ha assolit aquesta xifra rodona i històrica amb dos gols contra el Liverpool en l'anada de les semifinals de la Lliga de Campions al Camp Nou. El primer ha estat rematant a porta buida un xut anterior de Luis Suárez que s'havia estavellat al travesser i el segon ha arribat en un espectacular llançament de falta que ha fet embogir l'afició blaugrana després de treure les teranyines de la porteria d'Alisson.

Es compleixen 14 anys des que Messi marqués el seu primer gol oficial amb el Barça, quan es va estrenar amb una diana contra l'Albacete en partit de Lliga disputat l'1 de maig del 2005 al Camp Nou.

Els 600 gols de Messi es reparteixen de la manera següent: 417 a la Lliga, 112 a la Champions, 50 a la Copa del Rei, 3 a la Supercopa d'Europa, 3 al Mundial de Clubs i 13 a la Supercopa d'Espanya.

MessI: "És un resultat molt bo però no està decidit"

Després del partit, Messi s'ha mostrat molt satisfet pel 3 a 0, un resultat que deixa el Barça a un pas de la final al Wanda Metropolitano en declaracions a Movistar+.

"El 3-0 és un resultat molt bo. No està decidit perquè anem a un camp històric i ens exigirà molt però n'estem molt satisfets. A la primera part hem estat superiors però ells han pressionat més a la segona. Sabíem que ells buscaven un gol però ho hem gestionat molt bé i hem pogut marcar 2 gols."

El 10 blaugrana ha lamentat els xiulets d'un sector del públic a Coutinho i ha demanat el suport de l'afició en un moment clau de la temporada.

"Ara no és moment de criticar ningú. Ens queda molt poc, tres finals. Això ho hem de tirar endavant entre tots. És lleig fer això a un company. Hem d'estar units i donar-nos suport."

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut