Suárez, dona i fills, sobre la gespa
Suárez ha viscut el seu comiat amb la família sobre la gespa (Reuters)
Futbol Internacional

Messi irromp en l'emotiu comiat de Luis Suárez amb la selecció

Just abans de començar l'Uruguai-Paraguai del premundial 2025, s'ha emès un vídeo amb Leo Messi, en què l'argentí fa un homenatge al seu gran amic, Luis Suárez

Redacció Esport3Actualitzat

Luis Suárez s'ha acomiadat de la selecció uruguaiana en un partit aquesta matinada a Montevideo contra el Paraguai corresponent a la ronda de classificació del Mundial del 2026 i que ha acabat amb empat a zero.

El davanter, exjugador del Barça i de l'Atlètic de Madrid, ha dit adeu al combinat del seu país després de disputar 143 partits durant més de setze anys lluint la samarreta blau cel.

Que seria el seu comiat ja se sabia. La sorpresa --també per a ell-- ha saltat al videomarcador. Allà, just abans de començar el partit, s'ha emès un vídeo amb Leo Messi, en què l'argentí fa un homenatge al seu gran amic, Luis Suárez.

"Hola 'gordo'… Volia ser present en aquest dia tan significatiu, tan especial per a tu, per a la teva família, per a la gent de l'Uruguai, la del futbol en general, pel que has donat a la selecció, al teu país. Vaig tensir la sort d'estar al costat teu i sé com va ser de difícil per a tu prendre aquesta decisió perquè sé el que sents quan jugues amb l'Uruguai. Només espero que gaudeixis d'aquest homenatge, que el tens més que merescut."

Suárez, plorant, sobre la gespa
Ha estat una nit molt emotiva per a Suárez (EFE)
ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut