Messi ha sortit escaldat dels últims partits al Parc dels Prínceps (Reuters)

Messi i el PSG, "a prop del divorci", segons L'Equipe

L'única opció perquè l'argentí es quedi a París passa per la reducció d'una quarta part del seu salari actual
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Messi

L'esquerda entre Leo Messi i el PSG sembla insalvable. El diari francès L'Equipe publica en portada que l'astre argentí i l'equip parisenc estan "a prop del divorci", i afegeix una nota clarament d'opinió: "No hauria de continuar la seva aventura al PSG la temporada vinent".

Segons L'Equipe, l'última porta oberta per a la continuïtat del davanter exblaugrana és una "important rebaixa salarial". A més, Messi estaria esperant "garanties" sobre el projecte del club parisenc, com quins serien els reforços per a la temporada que ve .

Aquesta notícia arriba després d'una setmana farcida de declaracions sobre l'estrella argentina i el seu possible retorn al Barça, com les del vicepresident del club, Rafa Yuste, o Xavi Hernández, que es van posicionar a favor de tornar a veure la Pulga vestida de blaugrana. 

Abaixar-se el sou

No obstant, el pla inicial de les dues parts no era aquest allunyament, segons el diari. Abans del Mundial, el full de ruta era un altre: el pare i representant del jugador, Jorge Messi, i el president del club, Nasser Al-Khelaïfi, havien acordat durant la Copa del Món de Qatar que Messi continuaria a l'equip almenys una temporada més, sense entrar en detalls de quantitats salarials. Messi, en aquell moment, estava enfocat a aconseguir l'estrella amb la selecció argentina.

La problemàtica actual se situa en fair play financer. El PSG ha de reduir massa salarial, i per això Messi hauria d'abaixar-se el sou un 25% si vol continuar a París.

Messi, entre xiulets

La sintonia entre Messi i l'afició del PSG és cada cop més distant. No haver pogut aconseguir la Champions no ha caigut bé entre els seguidors parisencs, fins al punt que en l'últim partit contra l'Olympique de Lió el jugador va rebre una potent xiulada al Parc dels Prínceps. Aquest és el moment:

 

ARXIVAT A:
Messi
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut