Leo Messi en una imatge d'arxiu (Reuters)
Futbol internacional

Messi guanya la Pilota Educativa de Scholas, la fundació del papa Francesc

El crac argentí del Barça i capità de la selecció argentina rebrà una pilota de drap elaborada pels nens de Moçambic i beneïda pel pontífex

Actualitzat

Leo Messi ha estat guardonat amb la Pilota Educativa de Scholas (la fundació del papa Francesc) pels seus valors durant la Copa Amèrica 2019, després d'imposar-se amb un 34,28% en la votació realitzada pels nens i nenes que formen part de les institucions educatives de l'organisme.
   
Messi, recent semifinalista amb l'Argentina de la Copa Amèrica del Brasil, en què l'"Albiceleste" va caure davant l'amfitriona, rebrà una pilota de drap elaborada pels nens de Moçambic i beneïda pel pontífex. Aquest guardó premia els valors de FutVal (proposta de futbol de la Fundació Scholas): esforç, esperit solidari, honestedat, identitat, resiliència, respecte i treball en equip.

El capità de la selecció argentina va guanyar amb un 34,38% dels vots, per davant de jugadors com els peruans Edison Flores (15,56%) i Pedro Gallese (11,28%) o el brasiler Dani Alves (10,5%). En la votació van participar els nens i nenes de Scholas Ocurrents, un organisme present en 190 països que integra més de 500.000 escoles.

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut