Barça

Messi fa 32 anys instal·lat al cim del futbol mundial

El crac argentí del Barça continua batent rècords cada temporada i el seu regnat al futbol mundial sembla que encara ha de durar uns quants anys més, malgrat que encara li queden alguns reptes pendents

Actualitzat

Leo Messi ha celebrat aquest dilluns el seu 32è aniversari feliç i satisfet després de la classificació de la selecció argentina pels quarts de final de la Copa Amèrica. El crac argentí del Barça continua batent rècords cada temporada i el seu regnat al futbol mundial sembla que encara ha de durar uns quants anys més malgrat que encara li queden alguns reptes pendents.

A l'espera del desenllaç a la Copa Amèrica, Messi ha completat una bona temporada a nivell individual amb el conjunt blaugrana que li ha servit per guanyar la sisena Bota d'Or del seu palmarès com a màxim golejador de les lligues europees. Messi ha acabat com a "pichichi" de la Lliga espanyola amb 36 gols en 34 partits i també ha estat el màxim artiller a la Champions amb 12 dianes en 10 duels disputats.

Tot i la decebedora eliminació del Barça a les semifinals de la Champions, Messi és un dels màxims favorits per adjudicar-se la Pilota d'Or del 2019, un guardó que ja ha conquerit en cinc ocasions. De moment, el futbol mundial segueix rendit als seus peus i les felicitacions al 10 blaugrana han estat innombrables. El Barça i la UEFA han felicitat el crac argentí i han penjat alguns dels seus millors gols.

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut