Messi fa 32 anys instal·lat al cim del futbol mundial

El crac argentí del Barça continua batent rècords cada temporada i el seu regnat al futbol mundial sembla que encara ha de durar uns quants anys més, malgrat que encara li queden alguns reptes pendents
Actualitzat
TEMA:
Messi

Leo Messi ha celebrat aquest dilluns el seu 32è aniversari feliç i satisfet després de la classificació de la selecció argentina pels quarts de final de la Copa Amèrica. El crac argentí del Barça continua batent rècords cada temporada i el seu regnat al futbol mundial sembla que encara ha de durar uns quants anys més malgrat que encara li queden alguns reptes pendents.

A l'espera del desenllaç a la Copa Amèrica, Messi ha completat una bona temporada a nivell individual amb el conjunt blaugrana que li ha servit per guanyar la sisena Bota d'Or del seu palmarès com a màxim golejador de les lligues europees. Messi ha acabat com a "pichichi" de la Lliga espanyola amb 36 gols en 34 partits i també ha estat el màxim artiller a la Champions amb 12 dianes en 10 duels disputats.

Tot i la decebedora eliminació del Barça a les semifinals de la Champions, Messi és un dels màxims favorits per adjudicar-se la Pilota d'Or del 2019, un guardó que ja ha conquerit en cinc ocasions. De moment, el futbol mundial segueix rendit als seus peus i les felicitacions al 10 blaugrana han estat innombrables. El Barça i la UEFA han felicitat el crac argentí i han penjat alguns dels seus millors gols.

ARXIVAT A:
Messi
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut