Futbol

Messi es disculpa solemnement: "Estic a l'espera del que el PSG decideixi"

L'argentí ha demanat perdó per haver faltat a l'entrenament del PSG per anar a l'Aràbia Saudita

Redacció Esport3Actualitzat

Un vídeo de 37 segons a Instagram, amb americana, camisa i posat afligit. Així ha demanat perdó Leo Messi per haver faltat a l'entrenament del PSG de dilluns sense permís de la directiva per atendre un compromís comercial a l'Aràbia Saudita.

L'argentí ha excusat la seva absència dient que pensava que tindrien lliure després del partit, "tal com havia passat les setmanes anteriors".

La derrota contra el Lorient (1-3) va fer canviar els plans del club i Messi ja era camí a l'Aràbia.

"Demano perdó als meus companys i al club. Havia organitzat aquest viatge a Aràbia que ja havia cancel·lat anteriorment, i aquesta vegada no vaig poder."

Messi reitera les disculpes i "està a l'espera del que el club decideixi".

L'incident amb Messi donava més arguments al vestidor per continuar sent un polvorí, però sembla que aquesta disculpa pot fer calmar les aigües a París.

I és que el París Saint-Germain havia decidit suspendre de sou i feina l'argentí durant les dues setmanes vinents per aquest compromís comercial amb l'Oficina de Turisme del país àrab.

De moment, Messi no ha tornat a entrenar amb els seus companys i Galtier l'ha deixat fora de la convocatòria per al partit d'aquest cap de setmana contra el Troyes.

Si bé la fractura entre el jugador i el club és total, val més marxar d'un lloc amb bon gust de boca.

Messi es disculpa amb el PSG
Messi es disculpa amb el PSG
ARXIVAT A:
Messi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut