Messi: "El meu fill em va preguntar, per què et maten a l'Argentina?"

El crac del Barça confessa en una entrevista a l'emissora de ràdio argentina Club Octubre que els mitjans de comunicació s'han acostumat a dir mentides sobre ell i que vol guanyar títols amb l'"albiceleste"
Actualitzat
TEMA:
Messi

Lionel Messi ha assegurat aquest divendres en una entrevista a l'emissora de ràdio argentina Club Octubre que els mitjans de comunicació s'han acostumat a dir mentides sobre ell i considera que el critiquen tant si va com si no amb l'"Albiceleste", després de la polèmica per no haver jugat per lesió l'amistós contra el Marroc a Rabat.

"Es va fer normal, com un costum, mentir, pegar-me, dir coses sobre mi sempre que vaig a la selecció, criticar-me quan no hi soc, contínuament. I la veritat és que em fa una mica de ràbia."

Messi ha confessat que després de l'eliminació al Mundial de Rússia va pensar a aïllar-se de la selecció argentina, i ha deixat clar que vol guanyar títols amb el seu país.

"Jo vull guanyar alguna cosa amb la selecció. Vaig a jugar totes les coses importants. Molta gent em deia que no hi tornés, família, amics... El meu fill em va preguntar: "Per què et maten a l'Argentina?"."

El cinc vegades guanyador de la Pilota d'Or ha lamentat que "la gent creu el que es diu" i per això ha decidit parlar després d'una setmana complicada, en què va tornar a la selecció nou mesos després de la seva última aparició.

El seu esperat retorn va culminar amb una derrota per 3-1 davant Veneçuela en un amistós a Madrid en què va ser titular i va jugar els 90 minuts, després del qual va marxar de la concentració per problemes amb la pubàlgia que arrossega. A l'Argentina, els mitjans van criticar la duresa de la derrota davant la "vinotinto", així com que el crac blaugrana s'absentés del segon amistós, i van qüestionar l'abast de la lesió i el compromís del de Rosario amb la selecció.

"Jo vinc amb una pubàlgia des d'abans de l'aturada de desembre, m'he entrenat poc. Em trobo cada vegada millor però encara no he fet net del tot, també he de prevenir coses."  

ARXIVAT A:
Messi
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut