Barça

Messi: "Ara estic bé, amb ganes de lluitar; el club està passant un moment complicat"

El davanter blaugrana admet que va començar la temporada afectat per la seva marxa frustrada però es mostra compromès amb el present de l'equip

Redacció Esport3Actualitzat

Leo Messi concedeix poques entrevistes en profunditat i, per tant, ja s'està començant a publicitar la que li ha concedit a Jordi Évole, que s'emetrà en un programa especial de La Sexta el pròxim 27 de desembre. RAC1 ha divulgat una petita part d'aquesta entrevista, que serveix per captar la situació actual del capità del Barça després de demanar marxar del club a l'estiu i d'acabar quedant-se a contracor. Quan Évole li pregunta com es troba després d'aquell enrenou, Messi respon això:    

"Ara estic bé. És veritat que a l'estiu ho vaig passar molt malament, pel final de temporada i per tot el que va passar, el burofax... Ho vaig arrossegar al principi però ara em sento amb ganes de lluitar per tot el que tenim al davant. Sé que el club està en un moment complicat, a nivell d'equip i de club, però estic amb ganes."

En aquest tall de l'entrevista, Messi no revela quines intencions té de cara al mes de juny, quan acaba el seu contracte amb el Barça i podrà deixar el club sense que hi hagi cap traspàs. El futur de Messi és un dels cavalls de batalla del procés electoral el club després de l'estiu convuls que es va viure.  

 

 

 

El davanter argentí també ha estat notícia aquest cap de setmana amb el gol que ha marcat abans del descans contra el València. Messi ha igualat Pelé com el jugador de la història que més gols ha fet amb la mateixa samarreta: 643. Aquesta infografia compara els dos astres del futbol.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

ARXIVAT A:
Messi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut