Les portades del dia destaquen el gran partit de Messi contra el Liverpool

Messi acapara les portades l'endemà del triomf sobre el Liverpool

L'actuació de l'argentí davant el Liverpool desperta tota mena d'elogis en la premsa catalana i internacional
Actualitzat

Leo Messi és el protagonista indiscutible del triomf del Barça sobre el Liverpool (3-0), després dels seus dos gols que han fet decantar l'eliminatòria a favor dels blaugranes, a falta del partit a Anfield de dimarts que ve.

La premsa catalana es mostra unànime a l'hora d'assenyalar la genialitat del davanter argentí: "Seguiu-me" titula L'Esportiu, que subratlla el lideratge de Leo; "Deliri!", s'exclama el diari Sport per resumir les sensacions viscudes al Camp Nou, mentre que Mundo Deportivo tria "Pas de gegant".  

A Anglaterra continuen reconeixent el talent del 10 blaugrana, que ja van patir i exalçar en l'eliminatòria de quarts de final contra el Manchester United. Així, el Daily Express titula amb un "Pur geni". "Messi marca un gol de meravella i el Barça sepulta els 'reds'", explica en el subtítol. Mentre, el Daily Telegraph fa aquesta composició: "Mestre Messi. L'impressionant gol 600 del davanter deixa el Liverpool de Klopp penjant d'un fil".

Messi ocupa fins i tot la portada de L'Equipe, que li dedica un "Diabòlic". També la del diari As, que el bateja com a "Papa del futbol". En aquesta ocasió, el Marca ha preferit dedicar-li la portada a Iker Casillas, que va patir un infart lleu, i en la part superior de la primera plana dedica un requadret a parlar del triomf blaugrana.    

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut